You must be logged in to post messages.
Please login or register

AoW1 Mod Packs
Moderated by Enginerd

Hop to:    
Welcome! You are not logged in. Please Login or Register.No replies
Age of Wonders 2 Heaven » Forums » AoW1 Mod Packs » Problems with Units in Mods
Bottom
Topic Subject:Problems with Units in Mods
FriedlCore
Member
posted 02-22-12 12:33 PM EDT (US)         
Hi Guys!

Removed the dust from my good old AOW a couple of days and of course got me some mods! I wish to use Darklord (Because its just as Warlocks, just bigger) and Lighthawks. But there is a small Problem. The mods seem to work, the installer is doing what it has to do because when opening the editor afterwards all the new units appear. But there is always these one or two units which do not work (Demigods in Lighthawk; Wizard of Light in Darklord). They give me an Error like:

Exception EAccessViolation in module VCL30.dpl at 00026746. Access violation at address 5521A8B8 in module 'ILPACK.dpl'. Read of address 00000048.

Do you guys what is happening there? It also seems some structrures are not working in Dark Lords giving Errors inside the game. Im looking forward to your answers although it might be too late as this Forum isn't looking too active.

Cheers

Edit: Additional Information: I'm running Windows 7 64bit. Warlocks alone is working fine, not a single problem. It only occurs with Darklord and Lighthawk which kind of base on Warlock. I use the Rulechanger to install the mods without complaints. Only when installing Lighthawks there is a message that the System can't find some data, but the changes appear in the Editor.

[This message has been edited by FriedlCore (edited 02-23-2012 @ 07:17 AM).]

You must be logged in to post messages.
Please login or register

Hop to:    

Age of Wonders 2 Heaven | HeavenGames